1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf
 

CAN PIFERRER - Omschrijving

+ 32 2 653 25 20 Onthaal | Wie zijn wij? | Gepersonaliseerd aanbod | Getuigenissen | Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
CAN PIFERRER (ref:797)
Vanaf *
/ /
Nachten * 0 - 0 pers.  
Prijs & Beschikbaarheid Omschrijving Foto's Praktische informatie Getuigenissen Kaart & omgeving

Omschrijving   Thema's

Can Piferrer is een oude Catalaanse boerderij, typisch voor de vlakte van La Selva. Ze werd gebouwd in 1740, gecatalogeerd als deel van het architecturale erfgoed, en bleef gedurende meer dan 260 jaar beschermd en onveranderd.

Tussen de jaren 1970 en 1980 werd de boerderij gebruikt als landbouwwinkel van het landgoed Can Dalmau, daarna stond ze gedurende 25 jaar leeg. Ten slotte werd ze gerestaureerd, waarbij de architecturale bijzonderheden behouden bleven en ook het karakter, dat haar tot een unieke boerderij in deze streek maakt, werd niet veranderd...

De appartementen beschikken allemaal over een privébuitenruimte, het appartement voor 8 personen ligt tegenover het zoutewaterzwembad, de twee appartementen voor 4 personen liggen ook in het hoofdgebouw.

Het appartement voor 6 personen bevindt zich in een apart gebouw, gelegen op 350 m van het zwembad.

De boerderij is met bijzonder goede smaak ingericht en de uitrusting is erg compleet. Opvallend voor een appartement voor 4 personen (Forn en Porxo) is een klein detail dat te maken heeft met intimiteit. Hoewel de tweede kamer apart ligt, bevindt die zich op een heel grote mezzanine, gescheiden door een gordijn (niet door een muur) van de andere, lager gelegen kamer. (De toegang tot de kamer op de mezzanine is mogelijk via een aparte trap.)

De omgeving biedt een heel rijk en gevarieerd landschap, dat wordt gecomponeerd door velden, groene bossen met eiken en dennen, kleine riviertjes en beekjes.

Door de ligging geniet de boerderij van een buitengewoon mooi uitzicht op Montseny, de vlakte van La Selva en een groot deel van de pre-Pyreneeën en de Catalaanse Pyreneeën.

Het is een uitstekend vertrekpunt om op ontdekking te gaan: Girona (13 km), de Costa Brava (de zee ligt op 16 km), Figueras, Besalu, Cadaques of Barcelona (80 km).

Zonder er hinder of nadeel van te ondervinden, ligt Can Piferrer dicht bij de luchthaven van Girona (5 km) en op ongeveer 8 minuten van de autosnelweg AP-7 en de C-25, richting Vic of Andorra.

Judith en Josep zijn er steeds voor u, willen u graag helpen de streek te ontdekken, en weten u te vertellen waar u restaurants kunt vinden, ongewone plekjes, prachtige fietstochtjes en nog veel andere verrassingen.

Het is een goed adres.

 

 
Kindvriendelijk
Extra info  
Herfs in Catalonïe
Zo gemakkelijk, vlugt Ryanair Brussel-Gerona, na tien minuten zit u bij het zwembad van Can Piferrer. Wij stellen u 4 dagen voor om het noorden van Catalonië te ontdekken in het voetspoor van Dali:
 
Het kasteelmuseum van Pubol
Het Dali-museum in Figueras
Het huis-museum van Portlligat (Cadaques)
 
Verblijf van 4 nachten, ontbijt inbegrepen, voor 2,4,6,8 personen.
Route voorbereid door Judith en Josep
Aanbod geldig voor oktober-november-maart-april
 
[DOLCE VITA (sandayo sprl) rue Eugène Castaigne, 3 – 1310 La Hulpe Belgique] (c) Dolce Vita 2022 | F.A.Q | Algemene voorwaarden | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona