1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf
 

AGRITURISMO LA CIANELLA - Omschrijving

+ 32 2 653 25 20 Onthaal | Wie zijn wij? | Gepersonaliseerd aanbod | Getuigenissen | Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
AGRITURISMO LA CIANELLA (ref:978)
Vanaf *
/ /
Nachten * 0 - 0 pers.  
Prijs & Beschikbaarheid Omschrijving Foto's Praktische informatie Getuigenissen Kaart & omgeving

Omschrijving   Thema's

Bruno komt uit het noorden van Italië, maar in zijn kindertijd bracht hij alle vakanties door in Scarlino in de 'fattoria' van de familie. Het was simpelweg de terugkeer naar zijn wortels die hem ertoe aanzette om in dit familiehuis te gaan wonen. Zijn hoofddoel is mensen het oude Maremma te laten ontdekken, in deze streek in het zuiden van Toscane die nog heel onbekend is, liggen een heleboel kleine dorpjes en andere architecturale juwelen in bewaard gebleven natuur.

 

Om deze ontdekkingen te laten gebeuren in de grootste rust, heeft hij twaalf comfortabele kamers ingericht. De kamers hebben direct toegang naar buiten en beschikken over een terras, met uitzondering van nr. 9 dat een directe toegang heeft  via het interieur van het huis (ideaal in de herfst of de winter).

 

Elke kamer is anders ingerecht, sommige kunnen in verbinding staan met elkaar (ideaal voor gezinnen). De inrichting van de ontbijtkamer nodigt uit tot stilte en ontspanning, deze kamer loopt uit op het terras met een prachtig uitzicht op de velden en op het middeleeuwse dorpje Scarlino.

 

Bruno is bijzonder begaan met de kwaliteit van zijn ontbijt, uw begin van de dag mag alleen het beste van het beste zijn.

 

De zee ligt op slechts 8 km, u kunt kiezen uit verschillende mooie stranden, de mooiste van Toscane, heel gevarieerd en in verhouding niet druk.

Langs het zwembad vindt u 'la vecchia Fonte' (de oude bron) geïntegreerd in een orangerie, dit gebouw is geschikt voor familiefeestjes of voor een zakelijk verblijf. Op de top van het terrein ligt een tennisveld, gratis ter beschikking van de gasten.

 

La Cianella is een uitstekend idee in elk seizoen van het jaar.

 
Air-conditioning
Gastenkamer
Tennis veld ter plaats
 
 
[DOLCE VITA (sandayo sprl) rue Eugène Castaigne, 3 – 1310 La Hulpe Belgique] (c) Dolce Vita 2022 | F.A.Q | Algemene voorwaarden | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona