1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Agriturismo in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Agriturismo in Toscane

 

Dolce vita nodigt uit om Toscane ontdekken dankzij het «Agriturismo»
 
Het “agriturismo”, zoals het in Italië wordt genoemd, is een originele vorm van toerisme, die al meer dan 30 jaar bestaat.
 
Het « agritoerisme » of « agrotoerisme » biedt zeer ruime en gevarieerde mogelijkheden voor het huren van logies, gaande van een gezellige gastenkamer, een karaktervol vakantiehuis of een vakantieverblijf met charme tot een mooie villa.
 
 
 
Het agritoerisme heeft enorm veel troeven: het aantal gasten is beperkt en de aangeboden diensten zijn vergelijkbaar met die van een charme hotel. Elke bezoeker krijgt een warm onthaal, eigen aan de streek. Vanuit het prachtige platteland, kunnen uitzonderlijke steden als Siena, Pisa, Firenze of Rome zeer makkelijk worden bezocht.
 
Niet alleen Toscane, maar ook de nabij gelegen streken Liguria, Umbrië en Le Marche zijn de moeite waard, en kunnen vanuit onze adressen in Toscane worden bezocht.
 
Het agriturismo in Toscane bieden u vele vakantieformules, waarin u zich, samen met familie of vrienden, zeker zal kunnen vinden.
 
Uw adviseur voor Agriturismo in Toscane
alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
Vraag hem een gepersonaliseerd aanbod of zie onze talrijke agriturismo !
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona