1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Gastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Gastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)
 
De verhuur van chambres d’hôtes trekt mensen aan die houden van een vakantie met zoveel mogelijk dienstverlening, wat niet veel verschilt van een hotelformule maar in een gemoedelijke en gepersonaliseerde sfeer.
 
Een formule die zeer geschikt is voor stelletjes of groepen die een verblijf met een zeker thema zoeken.
 
De door ons uitgekozen adressen met chambres d’hôtes liggen allemaal op het platteland. Telkens zijn zwem- bad en ontbijt inbegrepen in de prijs voor de kamer of suite.
 
 
 
We waken erg over de kwaliteit van het aangeboden ontbijt.
 
In tegenstelling tot de agriturismoverblijven en de villa’s kunt u aankomst- en vertrekdata vrij kiezen voor uw vakantie in een chambre d’hôtes (dus niet van zaterdag tot zaterdag), net zoals het aantal nachten.
 
De keuze van de Dolce Vita-adressen laat u toe rond te trekken en uit te zwermen over Toscane van het ene naar het andere adres, waarbij u een route volgt die we samen met u kunnen uitstippelen. Of u kiest voor een centrale locatie van waaruit u uw uitstappen plant en waar u elke avond terugkeert : ook hier kunnen we u bijstaan in de keuze van de verblijven die het best aansluiten bij uw wensen.
 
De laatste jaren is het aanbod chambres d’hôtes enorm toegenomen en we hebben die ontwikkeling gevolgd om u een erg grote keuze te geven.
 
Dat aanbod varieert van de eenvoudige familiale chambre d’hôte tot bijzondere of luxueuze chambres d’hôtes tot het kleine plattelandshotel met vijf sterren.
 
Verblijven in chambres d’hôtes kunnen het hele jaar door (uitgezonderd januari en februari). We bieden adressen aan met binnenzwembaden en een mate van comfort die ook vakanties in de lente of herfst mogelijk maken.
 
Bovendien bieden we het hele jaar themavakanties aan in chambres d’hôtes. Vraag naar ons aanbod van the mavakanties.
 
 
Uw adviseur voor Agriturismo in Toscane
alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona