1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiehuis in Catalonië

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiehuis in Catalonië


 

Catalonië in het algemeen
 

Catalonië strekt zich tussen de Middellandse Zee (in het zuiden) en de Pyreneeën (in het noorden) uit van de Costa Brava (in het oosten) tot de Costa Dorada (in het westen) en is bekend als een van de autonome regio’s in Spanje, net zoals het Baskenland.

Catalonië is vooral bekend dankzij de hoofdstad Barcelona. Voor de tweede stad van Spanje maken het stadsleven en de art nouveaustijl (grotendeels te danken aan architect Antoni Gaudí) veel van de uitstraling uit. De stad herbergt verschillende schatten die een plaats hebben gekregen op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

Maar nog heel wat andere plaatsen naast Barcelona verdienen de aandacht, of het nu wat kleinere steden zijn (zoals Tarragona, Gerona of nog Vic), de kust (Costa Brava en Costa Dorada) of nationale parken met Europese en zelfs wereldfaam.

Een van de andere troeven van Catalonië is zeker de gastronomie. Inderdaad, Catalonië heeft veel verschillende producten van erg goede kwaliteit te bieden, heel oude recepten die tegelijk van gemengde oorsprong en heerlijk zijn, en restaurants op wereldniveau.

Dolce Vita, uw vakantiepartner voor Catalonië

Onze twee grote troeven:

  • een uitgebreide catalogus van uitzonderlijke vakantiewoningen, die door hun verscheidenheid en kwaliteit tegemoet komen aan uw eisen en voorkeuren, wat die ook zijn;

  • een grote ervaring in het luisteren naar en het voldoen aan de meest uitgebreide wensen.

 
 
  
Agriturismo in Catalonië > Villa in Catalonië >
 
Agriturismo, dat is een gîte of een eigen appartement op een boerderij. Het adres biedt behalve verblijf en eigen keuken ook een privé-buitenruimte. Het zwembad is gemeenschappelijk en levert leuke ontmoetingen op! Natuur, gezelligheid en een zachte prijs worden hier gecombineerd!                 Agriturismo in catalonie

In juli en augustus enkel reserveren van zaterdag tot zaterdag.

Voor wie meer op privacy gesteld is, staat de villa garant voor totale exclusiviteit op het domein, het zwembad inbegrepen. Onze domeinen zijn van heel verschillende groottes, om te beantwoorden aan alle profielen. Als de villa’s aan de kust niet meteen beschikbaar zijn in Catalonië, zullen andere adressen u zeker verleiden.
 
 
In juli en augustus enkel reserveren van zaterdag tot zaterdag.
 
 
  
Gasten kamer en Catalogne > Charmanste hotel in Catalogne >

Iedereen kent de kenmerken van een Bed and Breakfast: een kamer met ontbijt inbegrepen, contact met de eigenaars wordt aanbevolen, en table d'hôte verzorgd door uw gastheren. Dolce Vita wijkt in niets af van dat programma, maar we zorgen er wel altijd voor dat we u enkel B&B's voorstel met een zwembad (te delen).

Aankomst- en vertrekdata zijn vrij.

In tegenstelling tot andere aanbieders neemt Dolce Vita slechts zelden hotels op in het aanbod. Maar we moeten echt wel toegeven dat er bepaalde kleine pensions bestaan, in handen van een familie, die zoveel privacy, comfort en service bieden dat het absurd zou zijn om u er niet van te laten genieten!el de charme

Aankomst- en vertrekdata zijn vrij.
  U hebt geen zin om te zoeken?


Alessandro, uw raadgever in Toscane
alessandro@dolcevita.be
02 653 25 20

 (c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona