1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiethuizen in Costa Brava

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiethuizen in Costa Brava
Wij hebben 6 van onze adressen geselecteerd zodat u de Costa Brava kunt ontdekken
 
 
 
 
 
 
In de historische stad Girona, een van de meest interessante van Catalonië, kunt u wandelen tussen meer dan twee eeuwen geschiedenis.

Als u denkt dat Girona enkel een doorgangsplek is, vergist u zich ! De huizen langs de Onyar, met intense kleuren die weerspiegeld worden in de rivier, kondigen meteen aan dat de stad talrijke schatten verbergt voor de bezoeker.
Het Oude Kwartier van Girona nodigt u uit voor een fantastische reis door de tijd, door labyrintachtige stratjes in het oude joodse kwartier (de ‘Call’), een van de grootste en best bewaard gebleven van Europa. De culturele route biedt veel moois op architecturaal gebied, zoals de kathedraal, de Arabische baden, het romaanse klooster van Sant Pierre de Galligants of ook de kerk van Sant Narcis. Niet te missen !

 

  

Duik in het leven en in het werk van Salvador Dalí door een bezoek te brengen aan de beroemde driehoek van de schilder uit Empordà.

De route voert u eerst naar het Theater Museum Dalí in Figueres, waar u een bijzonder kostbare collectie surrealistische werken kunt bekijken en ook de juwelencollectie Dalí Joies. U bezoekt daarna het Huis Museum Salvador Dalí in Portlligat, in Cadaqués, waar u de woning met atelier van de schilder kunt bezichtigen, met de meubels en persoonlijke voorwerpen. Tot slot, om de driehoek te vervolledigen, gaat u naar het Huis Kasteelmuseum Gala Dalí in Púbol, in het dorp La Pera, dat de kunstenaar aan Gala, zijn echtgenote, schonk, om een van zijn beloften waar te maken : van haar de koningin van een kasteel maken.
 
    
 
 
De middeleeuwse brug is het symbool van Besalú en wellicht het meest emblematische beeld van de gemeente.
 
Deze versterkte constructie, de enige toegangsweg tot het historische centrum, werd gebouwd in de elfde eeuw en in de loop der tijd verschillende keren herbouwd, met natuursteen uit de Fluviá, de rivier die erdoorheen stroomt.
Vanuit Besalú bereikt u vlot het natuurpark van de vulkanische zone van Garrotxa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Uw adviseur voor Agriturismo in Toscane en Catalonïe
alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona