1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Agriturismo Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Agriturismo Toscane
 
 
Het gaat om aparte vakantiewoningen op kleine boerderijen.

In onze selectie nemen we enkel domeinen op die over privébuitenruimtes beschikken (tuin of terras). Het zwembad wordt meestal gedeeld met de andere gasten van het domein.

In het agriturismo is het onthaal zeker een toegevoegde waarde. We waken erover dat we voor u enkel domeinen uitkiezen die een kwalitatief onthaal bieden.Sommige agriturismo’s bieden, hoewel het afzonderlijke appartementen zijn, ook een table d’hôte, vrijwel nooit verplicht dus u kunt ter plaatse eten op aanvraag.

Als specialst voor het hele gebied van Toscane beslaat ons agriturismo-aanbod de hele regio, zodat u zo heel Toscane kunt leren kennen. Het Toscane dat u niet mag missen, maar ook het Toscane buiten de platgetreden paden.

De soorten vakantiehuizen worden bepaald door het aantal personen, en door het aantal slaapkamers. Bijvoorbeeld : een appartement voor twee personen bestaat uit een afzonderlijke slaapkamer, een aparte eet- plaats en een aparte privébadkamer.
Wij bieden appartementen van 2 tot maximaal 12 personen aan.

Gezinnen huren meestal in de zomer. Buiten het seizoen is budgettair meer geschikt voor gasten zonder kin- deren of met heel jonge kinderen.

Buiten het seizoen kunnen we u thematische rondreizen aanbieden die u toelaten ten volle van de troeven van Toscane te genieten (cultuur, gastronomie en zon), om Toscane te beleven op een ludieke en unieke manier.
 
Uw adviseur voor Agriturismo in Toscane
alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona