1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

De Truffel in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
De Truffel in Toscane

EEN UNIEK WEEKEND OP ZOEK NAAR TRUFFELS IN TOSCANE 

 
La truffe en Toscane

 
Ga er deze herfst een weekendje tussenuit en verken Toscane op een originelemanier :
 
 • Trek het bos in op zoek naar truffels met een echte « tartufo » en zijn hond.
 • Dwaal over de fascinerende Markt van de Truffel in San Miniato.
 • Bezoek Firenze en Lucca : u krijgt enkele ongewone adressen van Dolce Vita.

 
In samenwerking met la fattoria Lavacchio stellen wij u voor de maanden november en december voor*:
 
Een tweepersoonskamer, ontbijt inbegrepen, voor 90 euro.
Na uw eerste ontbijt stellen wij u een ochtendwandeling voor (ongeveer 2 uur) met een « tartufaio » en zijn hond, op zoek naar het onschatbare doel in de geheim gehouden hoekjes van het domein la fattoria Lavacchio die doorgegeven worden van generatie op generatie.
 

 
* minimum 3 nachten.
 
 
De markt van de truffel in San Miniato :
 
In het hart van Toscane, in een ongerepte streek, heeft de beroemde en kostbare witte truffel (Tartuffo bianco) haar oorsprong. In november vindt in het historische centrum van San Miniato de 44ste beurs van de truffel plaats. De oude straatjes en de talrijke pleinen van de stad worden, gedurende vier weekends (15-16, 22-23, 29-30 november en 6-7 december), een smaaklaboratorium in de openlucht met de truffel en verschillende gastronomische producten van Toscane.
 
Praktische informatie

Overnachting U verblijft in de Fattoria « Lavacchio », een oud domein van de beroemde familie dei Peruzzi. De fattoria ligt in Pontassieve op de top van de heuvel van Montefiesole op 25 km van Firenze (45 minuten van het vliegveld van Firenze en 1 uur en 15 minuten van het vliegveld van Pisa).
 
Het landschap wordt gevormd door groene heuvels bedekt met wijngaarden en olijfgaarden. Het hoofdgebouw werd omgebouwd tot een klein luxehotel met 9 ruime, recent gerenoveerde kamers (4 sterren).
 
La truffe en Toscane

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een minibar en satelliettelevisie.

Ook wifi is gratis beschikbaar. Op het gelijkvloers nodigen grote, comfortabele zitkamers met open haard u uit om te lezen en te ontspannen. De fattoria stelt u een uitstekende table d’hôte voor met de regionale producten in het middelpunt.

Route
 
 • Met de auto : 1250 km van Brussel
 • Met het vliegtuig : Pisa (Ryanair vanaf Charleroi) op 1 uur van het domein Lavacchio
 
Enkele suggesties voor activiteiten en bezoeken buiten het domein, contacteer ons om een gedetailleerd programma samen te stellen :
 
 • Aankomst in Pisa, installeren in la Fattoria Lavacchio Bezoek aan Firenze (praktische informatie bij Dolce Vita)
 • Avontuur in de Chianti (praktische informatie bij Dolce Vita)
 • Bezoek aan de markt van San Miniato Bezoek aan Lucca of Pisa (praktische informatie bij Dolce Vita)
 
En extra :
 
 • De gevonden truffels mag u niet zo meenemen, maar u kunt er wel kopen
 • U kunt een kookcursus volgen voor twee personen in de Fattoria Lavacchio voor de prijs van 55 euro (reserveren verplicht)
 • U kunt elke dag eten aan de tafel van de Fattoria Lavacchio

 
Reserveer uw vakantie online op de data die u het best passen :
 
 
Voor meer informatie of rechtstreeks contact :
 
+32 2 653 25 20 ou par e-mail : info@dolcevita.be 
 
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona