1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Huizen of villa’s in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Huizen of villa’s in Toscane
 
Wie meer privacy verkiest in zijn vakantie richt zich meer op dit soort vakantiewoning. Het zwembad is veelal privé en het domein wordt uitsluitend bewoond door de gasten. Sinds enkele jaren groeit de vraag naar meer service en daarom hebben we in een groot aantal huizen – villa’s bijkomende diensten voorzien, zoals maaltijden, kooklessen, huishoudhulp, babysitter enz...
 
Midden op het platteland zijn de villa’s van ons aanbod meestal afgelegen, wat garant staat voor rust, maar veelal toch makkelijk te bereiken (als sommige huizen wat moeilijker te vinden zijn, wordt dat op voorhand goed uitgelegd). Sinds enkele jaren bieden we ookhuizen aan die te voet te bereiken zijn vanuit stadjes of dorpen. Dezewoningen zijn erg in trek en moeten jaarlijks snel geboekt worden.
 
  
 
We letten bij de keuze van uw en onze villa’s sterk op de prijs/kwaliteitverhouding en het milieu.
 
Ons aanbod van woning situeert zich in Toscane rond Firenze, Lucca, Siena, Arezzo en Grosseto.
 
Vanuit onze huizen hebt u de mogelijkheid al het mooie wat Toscane biedt te bezoeken, en sedert enkele jaren verhuren we ook villa’s aan de zee.
 
De woningen (privélandhuizen) die we uitgekozen hebben verschillen in grootte, geschikt voor 4 tot 25 per- sonen.
 
Sommige grote huizen zijn onderverdeeld in afzonderlijke vakantiewoningen met een gemeenschappelijke ruimte waar de hele groep samen kan komen, en een enkele en grote keuken. Deze optie is ook zeer in trek omdat op deze manier afzonderlijke gezinnen en vrienden tegelijk hun privacy hebben en hun vakantie samen kunnen doorbrengen.
 
Kleine woningen (villa’s) van 4 tot 6 personen zijn zeer succesvol, omdat ze een gezin of bevriende koppels toelaten in alle privacy van hun verblijf te genieten.
 
Elk domein beschikt over een of meer volledig uitgeruste privéruimtes en zwembaden met voldoende para- sols en ligzetels overeenkomstig de capaciteit van het verblijf.
 
De villa’s worden al vrij vroeg verhuurd, zeker voor de zomer. Daarom moet u zo vlug mogelijk uw keuze maken, zeker vanaf het moment dat uw vakantiedata vastliggen.
 
Uw adviseur voor Vakantiehuis in Toscane
Alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona