1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiehuizen in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiehuizen in Toscane

 

Toscane heeft veel te bieden, ook wat vakantiehuizen betreft
 
U vindt er niet alleen de klassieke “standaard” hotels, maar ook gastenkamers, vakantiehuizen, appartementen, charmante vakantiewoningen en zelfs luxe villa’s.
 
Het toerisme in Italië is – net zoals in Frankrijk en Spanje – de voorbije tien jaar enorm geëvolueerd.
 
Dankzij Toscane heeft Italië een geweldig aanbod aan logies en vakantiewoningen, maar het zoeken naar een vakantieverblijf gebeurt nog steeds te vaak door het raadplegen van een gewone lijst van adresses, zonder enige kwaliteitsgarantie.
 
 

Met Dolce Vita krijgt u toegang tot meer dan 120 Toscaanse vakantiehuizen in Toscane, één voor één geselecteerd na regelmatige bezoeken van onze gespecialiseerde medewerkers.

Dankzij het « agriturismo » kunnen wij u het platteland, de bergen, onaangetaste dorpjes, de kust en een uitmuntende gastronomie bieden.
 
Hierbij kan u kiezen tussen een villa met zwembad, een vakantiehuis (appartement) gelegen in een groot landgoed, een gastenkamer of een studio. 
 
Ter plaatse kiest u ook zelf of u van de aangeboden diensten gebruik wenst te maken (ontbijt, de gastentafel, seizoensgebonden activiteiten, …). 
 
Het is een vakantieformule die u toelaat ontspanning en cultuur perfect te combineren: u geniet van de natuur en de rust op het platteland, en schitterende steden als Firenze en Sienna blijven zeer makkelijk bereikbaar.
 
Een ontspannen zomervakantie met vrienden of met het gezin, een weekend onthaasten, enkele dagen ertussenuit … niemand weerstaat aan het verleidelijke Toscaanse agriturismo !
 
 
Uw adviseur voor Vakantiehuizen in Toscane
Alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
Vraag hem een gepersonaliseerd aanbod of zie onze talrijke vakantiehuizen !
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona