1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiehuis in toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiehuis in toscaneToscane! Het woord alleen al doet je dromen. Het is de meest bekende streek van Italië, en blijft de meest favoriete bestemming voor een vakantie op het Italiaanse schiereiland. Toscane biedt een achtergrond van licht, in heel veel verschillende landschappen, die haar rijkdom tentoonspreidt: zee en bergen, kunst en cultuur, natuur en ecologie, gastronomie en welzijn, passie en wijsheid, trots en melancholie. Dolce Vita is dé partner bij wie u terechtkunt voor een gepersonaliseerd voorstel voor een toeristisch luxeverblijf op het Toscaanse platteland.

Onze twee grote troeven:

1. een erg uitgebreide catalogus van heel bijzondere vakantiewoningen;
2. een jarenlange ervaring in luisteren en tegemoetkomen aan de meest veeleisende wensen van onze klanten.Toscane! 
 

 
  
Agriturismo in Toscane > Villa's in Toscane >
Ideaal voor mensen - vooral gezinnen - die kiezen voor natuur, hartelijkheid en scherpe prijzen. Uw verblijf: een op zichzelf staande gîte op een landbouwdomein, verblijf en keuken inbegrepen. Deze en het terras zijn privé, het zwembad wordt gedeeld met de eigenaar en met andere toeristen, zodat er mooie ontmoetingen mogelijk worden!  


In juli en augustus kunt u reserveren van zaterdag tot zaterdag.


De villa's (huizen) zijn geschikt voor mensen die prijs stellen op meer privacy: zij hebben dan ook een exclusieve toegang tot het hele domein, ook het zwembad. Onze catalogus van villa's bevat vakantiewoningen van allerlei formaat, aangezien ze geschikt zijn voor tussen de 2 tot niet minder dan... 30 personen!

In juli en augustus kunt u reserveren van zaterdag tot zaterdag.


 
 
  
Gasten Kamer in Toscane >Charmanste hotel in Toscane > 

Iedereen kent de kenmerken van een Bed and Breakfast: een kamer met ontbijt inbegrepen, contact met de eigenaars wordt aanbevolen, en table d'hôte verzorgd door uw gastheren. Dolce Vita wijkt in niets af van dat programma, maar we zorgen er wel altijd voor dat we u enkel B&B's voorstel met een zwembad (te delen).                                                                               

 
Aankomst- en vertrekdata zijn vrij.

In tegenstelling tot andere aanbieders neemt Dolce Vita slechts zelden hotels op in het aanbod. Maar we moeten echt wel toegeven dat er bepaalde kleine pensions bestaan, in handen van een familie, die zoveel privacy, comfort en service bieden dat het absurd zou zijn om u er niet van te laten genieten! Vakantiehuis in toscane Vakantiehuis in toscane

Aankomst- en vertrekdata zijn vrij.
 
 
  
Niet te missen in Toscane > Themavakanties in Toscane >

God weet dat er veel aantrekkelijke bestemmingen zijn in de hele wereld. Maar Toscane heeft een unieke eigenschap: u raakt er werkelijk aan verslaagd. Ontdek de belangrijkste steden van Toscane!                          

Pisa, Luca en omgeving >
Firenze en omgeving >
Siena en omgeving >

Tijd om te genieten van deze fantastische dagen waarop u zich zult verwonderen, u zichzelf voelt trillen van leven, of waarop u uw vakantie anders beleeft. Laat u verleiden door een Dolce Vita-ervaring.

De truffel in toscane >
Wine Tour in Toscane >
Tour met Vespa in Toscane >
 
  U hebt geen zin om te zoeken?


Alessandro, uw raadgever in Toscane
alessandro@dolcevita.be
02 653 25 20

 (c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona