1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Villa in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Villa in Toscane
 
 

Meer dan enige andere bestemming vraagt Toscane u om uw vakantie-accommodatie met de grootste zorg te kiezen. Naast de traditionele uitstappen zal dit ‘land van het goede leven’ u laten genieten van al die kleine momentjes elke dag (een aperitiefje drinken op het terras, streekgerechten proeven, ’s ochtends het raam openen, samen ontbijten en energie opdoen voor een nieuwe dag…), zodat doodgewone handelingen een extraatje krijgt door de Toscaanse gewoonten en levenskunst. Om u die ervaring op elk ogenblik te garanderen heeft Dolce Vita voor u een uitzonderlijk aanbod van de mooiste villa’s samengesteld, waaraan u fantastische herinneringen zult overhouden!

In Toscane weten ze dat er geen sprake kan zijn van zich tevredenstellen met een ‘banale’ locatie, met de reservatie van een ‘stomme’ hotelkamer op een website van dertien in een dozijn! Toscane biedt inderdaad talloze charmante manieren om zich ‘thuis’ te voelen.

Voor wie meer naar een privé vakantieverblijf neigt, stellen we een grote keuze voor aan perfect uitgeruste en schitterend gelegen villa’s.


 
 

Een villa huren is de privéversie van de agriturismo.Vandaag zijn heel wat villa’s gerenoveerd met het oog op verhuring als vakantiewoningen. Het zwembad en de tuin van de Toscaanse villa’s zijn privé, wat vakanties garandeert in alle comfort en privacy. Deze woningen worden ‘villa’s’ genoemd, zelfs als het gaat om charmante landhuizen, wat vaak het geval is. Bemerk dat ons aanbod ook de verhuur van luxueuze Toscaanse villa’s inhoudt (zie verder).

Het zal u niet verbazen dat de huur van een villa in Toscane over het algemeen duurder is dan de traditionele keuze voor een agriturismo. Daarentegen staan heel wat villa’s in Toscane garant voor een grote capaciteit en kunnen er tussen de 6 en 30 mensen verblijven. Deze vakantieformule om een villa in Toscane te huren spreekt meer en meer vrienden- en familiegroepen aan.


 


In tegenstelling tot bij een agriturismo is het zwembad van een villa meestal privé. Over het algemeen is de bezetting van het hele gehuurde gebouw of domein exclusief bestemd voor dezelfde huurders. Daartoe wordt u een goed uitgeruste keuken ter beschikking gesteld.


Sinds enkele jaren neemt de vraag naar dienstverlening bij onze klanten toe. Daarom hebben we, in samenwerking met heel wat villa’s, een aanvullend aanbod samengesteld, waarin inbegrepen is: maaltijden, kookworkshops, huishoudhulp, babysitdienst enzovoort. Aarzel niet om de opties te bekijken bij elk van onze domeinen om te genieten van een nog meer intense en ontspannende vakantie.

De meeste van onze villa’s liggen midden in het platteland. U kunt altijd kiezen voor de locatie die u het meest wenst voor uw villa: afgelegen, dichter bij culturele bezienswaardigheden of villa’s die te voet bereikbaar zijn vanuit stadjes of dorpjes (opgelet: deze laatste zijn erg gegeerd, tijdig reserveren - of zelfs van het ene op het volgende jaar - is aangewezen).

Om eerlijk te zijn: villa’s aan de Toscaanse kust zijn er nauwelijks. Maar dat belet niet dat de nabijheid van steden die overvloeien van cultuur zoals Siena of Firenze, of de locatie in het midden van het platteland, pluspunten zijn om voluit te genieten van uw vakantie in Toscane in een mooie villa met karakter. Daarbij komt nog dat een aantal van onze villa’s op redelijke afstand liggen van de kust, meestal te bereiken via lieflijke wegen.

Ons aanbod van villa’s in Toscane concentreert zich vooral rond Firenze, Lucca, Siena, Arezzo, Cortona, Montalcino en Grosseto (zie verder).

Ons kwalititeitsaanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd zodat het aan zo veel mogelijk eisen kan voldoen. Dat kan gaan van het lieflijke landhuis met zijn originele, terracotta tegels tot de rustieke keuken in de prachtige villa met een uitrusting die zo uit de mooiste interieurtijdschriften komt.

 
 

In ons aanbod van villa’s letten we bij Dolce Vita bijzonder goed op de prijs-kwaliteitverhouding en op de onmiddellijke omgeving. We waken ook over het comfort, in een mooie, evenwichtige verhouding tussen modern en traditioneel.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer advies. Dat kan ook een gepersonaliseerd aanbod inhouden. We houden er rekening mee dat het vaak niet gemakkelijk is een keuze te maken. Daarom staan we te uwer beschikking om u te helpen bij het zoeken. Onze uitgebreide kennis van onze producten en van de streek stellen ons in staat u voorstellen te doen die het best aan uw wensen voldoen. 
 

De service van Dolce Vita, dat betekent ook: de mogelijkheid om in te gaan op al uw wat afwijkende wensen, beantwoordend aan uw verlangens of behoeften.

Een speciaal aanbod werd daarom ontwikkeld:

  • Grote accommodaties, voor opeenvolgende groepen 

  • Vakantiewoningen voor een, twee of drie gezinnen 

  • Vakantiewoningen die qua standing boven het gemiddelde uitsteken We stellen sinds enkele jaren de behoefte vast aan vakanties met bevriende gezinnen, wat betekent dat de hele groep onder hetzelfde dak gehuisvest wil worden.

 
Verschillende formules zijn mogelijk in het licht van deze cijfers: 

  • Een eerste mogelijkheid omvat de huur van alle vakantiewoningen van een agriturismo. Deze formule is erg in trek bij heel grote groepen, want zo behouden gezinnen hun privacy en kunnen ze toch samen hun vakantie doorbrengen. De gemeenschappelijke ruimtes, zoals de zitkamer, de eetzaal of de keuken, zijn natuurlijk aangepast aan de grootte van de groep.

  • Het is ook altijd mogelijk te kiezen voor een villa die groot genoeg is om heel uw gezelschap te kunnen ontvangen. 

  • De villa’s voor 8 personen zijn geschikt voor twee gezinnen die hun vakantie samen willen doorbrengen, maar ter plekke tegelijk alle privacy willen bewaren.


Voor wie op zoek is naar huizen met een zekere grandeur hebben we een catalogus van luxueuze villa’s van vijf-sterrenniveau.

We nodigen u uit ze te bekijken in onze catalogus op http://www.dolcevita.be/NL/huren-luxe-villa-s

Verder, en wat ook uw eisen zijn, aarzel niet die te laten horen: het is voor ons een plezier u te begeleiden in uw zoektocht naar uw volgende vakantieadres! 
 

Het advies van Dolce Vita

 
 
   Waar te slapen :                   Activiteiten :                        Andere bestemmingen :           
 
           
 
   Villa's Firenze                                  Tour met een vespa                        Firenze en omgeving

   Villa’s Siena                                     Truffels in toscane                          Siena en omgeving
  
   Villa’s Arezzo                                                                                        Pisa, Lucca en omgeving

   Villa’s Grosseto                                                                                     

   Villa's Cortona

   Villa’s voor gezinnen

   Villa’s voor koppels

   Villa’s voor 4 personen

   Villa’s voor 4 tot 8 personen

   Villa’s voor 8 tot 12 personen

   Villa’s voor 12 tot 24 personen
   

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona